Menderes Spor Salonu Bakıma Alındı

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, 1959 yılında hizmete giren ve okul ile kulüplerin yılda yaklaşık binlerce karşılaşma yaptıkları Menderes Spor Salonu’nu bakıma aldıklarını söyledi.

Ataşbak, Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ın direktifleri ve talimatları doğrultusunda, Menderes Spor Salonu’nun zeminine tamamen zımpara yapıldığını, deforme olan çizgilerinin yeniden çizildiğini, boya ve cila yapıldığını, yıpranan koltukların değiştirileceğini veya onarılacağını kaydetti.

Geçtiğimiz sezon gerçekleştirilen bakım ve onarım sayesinde müsabakalarda hiçbir sorunla karşılaşmadıklarını ve gelecek sezon içinde salonun eksiklerinin giderilerek yeni sezona hazırlandığına dikkati çeken Ataşbak, şöyle devam etti:

“Menderes Spor Salonu 57 yıldır ulusal ve uluslararası müsabakalara tanıklık ediyor. Çağdaş koltuklar takılmasını sağladık. Her yıl yaptığımız gibi, ölü sezonda zemin parkelerin zımparalanması, boya, cila ve çizgilerin yeniden çizilmesini gerçekleştiriyoruz. Ayrıca, takımların, hakem ve diğer görevlilerin soyunma odaları ve kapıları, tuvalet ile duşların eksikleri giderildi. Engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmak için mimari değişikliğin yanı sıra rampalar yapıldı.”

Ayrıca, Menderes Spor Salonunu Sorumlusu Sadık Günyeli gözetiminde 6 personelin sürekli görev yaptığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA