İnegölspor Topbaşı Yaptı

Yönetim, teknik heyet ve futbolcular, FETÖ'nün darbe girişimine tepki ve hayatını kaybeden şehitlere saygı için sahada Türk bayrağı açtı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Bordo-beyazlı takım, kulüp tesislerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

İdman öncesi dualar eşliğinde kurban kesilirken, yönetim, teknik heyet ve futbolcular Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki ve hayatını kaybeden şehitlere saygı için sahada Türk bayrağı açtı.

Kulüp Başkanı Timur Erezsarı, sezonun ilk çalışması öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'de seçilmiş milli iradeye karşı yapılan kalkışma hareketinin kabul edilemez olduğunu söyledi.

Vatandaşlara birlik olma çağrısı yapan Erezsarı, 'Yüce rabbim ülkemizin birliğini, bütünlüğünü, beraberliğini korusun. Burada birlik, beraberlik, kardeşlik duygularını dünyada her türlü görüşe sahip insanı bir araya toplayan sportif faaliyetler, İnegöl'de bir kat daha önem kazanmış oluyor. Herkesi bu çatı altında görmek istiyoruz. Herkesi tribünlerde görmek istiyoruz.' dedi.

Erezsarı, yeni sezonda hedeflerinin bir üst lige çıkmak olduğunu ifade etti.

Yeni sezonun camiaya hayırlı olmasını dileyen Erezsarı, 'Kazasız, belasız, sakatlıkların olmadığı, iyiliklerin ve güzelliklerin olduğu, birlik ve beraberlik duygusunun üst safhaya çıktığı, tüm İnegölümüzle birlikte birlik ve beraberliği yakalayabildiğimiz bir sezon olmasını diliyorum. Allah'ın izniyle hedeflediğimiz inşallah bir üst lige ulaşmayı umuyorum. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.' diye konuştu.

Kaynak: AA