Karabükspor'da Birinci Etap Kamp Tamamlandı

Kardemir Karabükspor, Adanaspor’u 2-0 mağlup ettiği hazırlık maçıyla birinci etap Bolu kampını tamamladı. Kampta Romen forvet Alexa’nın sağ diz çapraz bağının kopması sonucu sezonun ilk devresini kapattı.

Kardemir Karabükspor, Bolu’nun Karacasu Beldesi’ndeki Termal Otel Sahası’nda Adanspor ile oynanan hazırlık maçın 43. dakikasında Serdar Deliktaş penaltıdan takımını 1-0 öne geçirdi. Emmanuel Emenike’nin Güney Afrika’daki takımı olan FC Cape Town’dan getirilerek denenmeye alınan forvet Lucky Nguzana’nın 55. dakikada attığı golle karşılaşma Kardemir Karabükspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Kardemir Karabükspor, bu karşılaşma ile Bolu’daki birinci etap kamp çalışmalarını tamamladı. Kampın son günündeki idmanda ise forvet oyuncu Alexa sağ diz çapraz bağları koptu. Tecrübeli futbolcunun yeni sezonun ilk devresini kapattı.

Diğer yandan kırmızı-mavililer iki günlük izinin ardından İstanbul Kartal bulunan otelde toplanarak burada 2 gün çalışma yaptıktan sonra 14 gün sürecek olan ikinci etap kamp çalışmaları için Hollanda’ya hareket edecek.

Kardemir Karabükspor’un Hollanda kampında yer alacak oyuncular ise şu şekilde:

“Elvis Kokolavic, Adriano, Gaman, Iasmin Latovlevici, Hakan Aslantaş, Serdar Deliktaş, Ahmet Şahin, İlhan Depe, Ercüment, Mahmut Akan, İshak Doğan, Fatih Atik, Tayyib Talha Sanuç,Neagu, Dany, Isaac, Kerim Zengin, Osman Çelik, Traore, Jailton Alves (Kuca),Barış Başdaş ve Ceyhun Gülselam.”

Kaynak: İHA