Yeni Milasspor'da Piyango Çekilişi

Maddi sıkıntılar içerisinde olan Yeni Milasspor, yeni yapacakları tesis için Milli Piyango İdaresi’nin izniyle çekiliş gerçekleştirilecek. Çekilişin en büyük ikramiyesi araba olacak.

Bölgesel Amatör Lig’e çıkmayı beklerken, Yatağanspor’a yenilen Yeni Milasspor sezon sonunda maddi sıkıntılar içerisine girmişti. Bulunduğu maddi sıkıntılardan kurtulmak isteyen ve yeni tesis yapma hazırlığı içerisine girişen Yeni Milasspor Kulübü, Milli Piyango Dairesi’nin izniyle çekiliş gerçekleştirecek.

Muğla Mahalli Ligi Süper Amatör Küme’de kalan Yeni Milasspor, gelecek sezona daha güçlü hazırlanmak ve finansman durumunu düzeltmek için 21 Eylül 2016 tarihinde piyango çekilişi yapacak. Piyango çekilişinin en büyük ikramiyesi ise piyasa değeri 50 bin lira olan 2 araba olacak. Toplamda 100 bin lira büyük ödül verilecek.

ÖDÜL 2 ARABA

Taraftarlardan ve Milaslı vatandaşlardan, çekilişe destek bekleyen Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Hasan Özmen şunları ifade etti, “Milas’ın ekmeğini yiyen, suyunu içen herkesin desteğini bekliyoruz. Yeni Milasspor’un tarihinde ilk kez 100 bin lira ödüllü, 2 lüks araba vererek düzenlediği ve zor şartlarda görev yaptığımız Yeni Milasspor’umuza maddi katkı sağlamak amacıyla çekiliş yapıyoruz. Milli Piyango İdaresi’nin izniyle, 21 Eylül günü Milas Şehir Stadyumu’nda yapacağımız çekiliş öncesinde, arabalarımız Milas’a geldi. Bu yıl Muğla Mahalli Süper Amatör Küme’de iyi bir kadro kurmak için tertip ettiğimiz çekiliş için taraflı tarafsız herkesten bilet alarak bizlere destek vermeye çağırıyoruz. Biletlerimiz Pomelon AVM önü ve Milas Park’ının önünde satışlarına devam ediyor. Milaslıyım diyen herkesi, bilet almaya davet ediyoruz”

Kaynak: İHA