Sporculara Başkandan Mangal Sözü

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Gülüç Belediye spor tarafından başlatılan ‘Yaz Futbol okulu’ formaların dağıtılması ile start aldı. Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, okulun eksiksiz tamamlanması halinde sporculara kendi elleri ile hazırlayacağı mangal sözü verdi.

Yaklaşık 100 sporcu gencin katıldığı forma dağıtım töreninde konuşan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, sporculardan hocalarının sözünden dışarıya çıkmalarını istedi. Okulun tamamlanması ile birlikte sporculara mangal sözü veren Demirtaş “Bilindiği üzere okullar tatile çıktı. Bu nedenle Gülüç beldemizde ikamet eden 2004-2008 doğumlu çocuklarımıza her sene düzenlediğimiz yaz futbol okulunun startını verdik bugünden itibaren. Bu süre içerisinde çocuklarımız sabah saat 10.00 da camilerime sure ve Kur’an öğrenmeye gidiyorlar. Akabinde saat 13.30 civarında da camilerimizin önünden araçlar kaldırılarak bu çocuklarımız aşağıda ki halı sahamıza getirilerek futbol okulumuz orada devam edecek. Çocuklarımızın formalarını şortlarını tozluklarını Gülüç belediyesi olarak ücretsiz olarak veriyoruz. Yaz futbol okuluna katılan çocuklarımızın ailelerinden hiçbir ücret talep etmiyoruz. Bu okulu ücretsiz olarak düzenliyoruz. Bunu her sene yapıyoruz. Biz göreve geldiğimizde beldemizde oturan çocuklarımızın yabancı maddelerden uzak tutmak ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için Camilerimizde Kur’an kursları düzenledik. Erkek çocuklarımıza tişörtler, kız çocuklarımıza da tülbent yaptırdık. Önce cami sonra futbol okuluna başlamamızda ki amaç çocuklarımızın ülkeye hayırlı evlat olsunlar ahlaklı birer birey olmalarına fayda sağlamak. Bizde Gülüç belediyesi olarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana spora önem veriyoruz. Tekvando, boks kursları, U16, U19, A takımı faaliyetlerimiz devam ediyor. Bunu da buradan gururla söyleyebilirim ki, Tekvando da Türkiye birincisi Gülüç Belediye spordan çıktı. Boksta altın madalya alanlar, dereceye girenler Gülüç belediye spor adına ödül aldılar. Geçen dönemde genç takımımız Ereğli’ de şampiyon oldular. Burada verdiğimiz emekleri gençlerimiz boş çıkartmıyorlar. Madalya ve kupalarla dönüyorlar. Bu başarıları elde ettikleri için sporcularımıza teşekkür ediyoruz. Bu başarıların devamı için bizlerde Gülüç belediyesi olarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından sporculara malzemeleri dağıtıldı. Sporculara ilk formayı Gökhan Demirtaş giydirirken, formaların dağıtımının ardından belediye binası önünde toplu fotoğraf çektirildi.

Kaynak: İHA