Kepez Belediyesi Yaz Spor Okulu Açıldı

Kepez Belediyesi, yaz spor okulları törenle eğitim vermeye başladı.

Kepez Belediyesi’nin, çocukların yaz tatillerini sporla değerlendirmeleri amacıyla her yıl düzenlediği yaz dönemi spor okullarında antrenmanlar başladı.

Yaklaşık 3 bine yakın öğrencinin 2 ay boyunca eğitim alacağı ve 8 ayrı branşta düzenlenen spor okulu, Antalya’nın en büyüğü olma özelliğini taşıyor. Ücretsiz olarak düzenlenen yaz dönemi spor okulunun açılışı dolayısıyla Turgut Özal Spor Salonu’nda tören düzenlendi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Büyükşehir Meclisi’nin Temmuz ayı olağan toplantısında bulunmasından dolayı törene katılamadı. Törende Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Özsoy, Fatih Özaslan, Mustafa Özsoy, belediye meclis üyeleri, Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, AK Parti Kepez İlçe yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar ile spor okulu öğrencileri ve aileleri hazır bulundu.

3 bin öğrenciye spor

Dj Ersin’in yaptığı müzik şov ile öğrencilerin coştuğu törende Kepez Belediye Meclis Üyesi Serhat Demir, “Hakan Başkanımız, siz çok sevdiği çocuklarla bir arada olmayı çok istedi ama Büyükşehir Meclis toplantısında olmasından dolayı törene katılamadı. Bu yıl spor okullarındaki öğrenci sayımız 3 bin kişiye ulaştı. 3 bin evladımız, profesyonel antrenörler eşliğinde 2 ay boyunca ücretsiz spor eğitimi alarak yaz tatillerini değerlendirecekler. Spor okullarımızın çocuklarımızın fiziksel ve zihinsel gelişimine de katkı sağlayacaktır. Öğrencilerimize antrenmanlarında başarılar diliyorum” dedi.

Futbol, basketbol, tenis, karate, voleybol, yüzme, tekvando ve güreş branşlarında düzenlenen yaz spor okulunda eğitim, Eylül ayının 2. Haftasında sona erecek.

Futbol antrenmanları, Kuzeyyaka Mahalesi’ndeki sentetik çim saha ile Atatürk Mahallesi’ndeki halı sahada, basketbol, voleybol ile bireysel branşlardaki çalışmalar Turgut Özal Spor Salonu’nda, yüzle eğitimi Adnan Menderes Tam Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nda, tenis kursu ise kulüp binasının bahçesindeki 4 adet tenis kortunda yapılacak. Spor okulunda eğitimler, uzman antrenörler tarafından verilecek.

Kaynak: İHA