Nenad Krstić Ve Uğur Hortum KEVA Kampı'nda

Sırbistan’ın ekol takımlarından KK Partizan’ın, Kemal Vatan önderliğinde Belgrad’da düzenlediği KEVA Kampı’na, Galatasaray’ın yeni transferi Sırp Nenad Krstić’in yanı sıra, 2.11’lik genç uzun Uğur Hortum da yer alıyor.

8 - 22 Temmuz tarihleri arasında Belgrad’da, global basketbol analitik markası Advance Pro Basketball desteği ile düzenlenen KEVA Basketbol Gelişim Kampı’nda, Avrupa basketbolunun değerli antrenörlerinden Bosna Hersekli çalıştırıcı Predrag Jacimovic’in yanı sıra, deneyimli antrenör Kemal Vatan, 14 gün boyunca deneyimlerini sporcular ile paylaşacak.

KEVA Kampı’nda; Partizan, CSKA Moskova ve Anadolu Efes gibi Euroleague takımlarının yanı sıra, NBA arenasında Brooklyn Nets, Oklahoma City Thunder ve Boston Celtics forması ile mücadele eden 32 yaşındaki Sırp yıldız Nenad Krstić de gençlere deneyimlerini aktarırken, onlarla birlikte antrenman yapıyor. Sırp yıldızın yanı sıra, bu sezon Sırbistan ekiplerinden KK Partizan forması giyecek olan 2.11 boyundaki genç uzun Uğur Hortum da kampta yer alıyor.

Avrupa’da basketbol analitiğinin ön plana çıkarılarak gerçekleşen ilk organizasyon özelliğini taşıyan KEVA Kampı’nda yer alan sporcular, üst düzey koç ve oyuncular eşliğinde analitik metodolojiye uygun olarak çalışıyor.

Kaynak: İHA