Futbol Açıklaması Hazırlık Maçı

Kasımpaşa: 1 Inter Bakü : 2 Kasımpaşa teknik direktörü Çalımbay:'Kadromuz yeterli değil, bir an önce oyuncu almamız gerekiyor'.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa, Azerbaycan Premier Ligi ekiplerinden Inter Bakü ile yaptığı hazırlık maçını 2-1 kaybetti.

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'nun Gerede ilçesinde bulunan Green Park Otel'de sürdüren lacivert-beyazlı ekip, otelin sahasında Inter Bakü ile karşılaştı.

Karşılaşmanın ilk yarısında baskılı bir futbol oynayan Azerbaycan temsilcisi, 13. dakikada Nizami Haciyev ve 41. dakikada llkin Sadigov'un golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda oyunun kontrolünü eline alan Kasımpaşa, 68. dakikada penaltı atışında Arda Kürşat Kaya'nın ayağından bulduğu golle farkı bire düşürdü. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve lacivert-beyazlı takım, sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrıldı.

- Çalımbay: 'Kadromuz yeterli değil'

Hazırlık maçının ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, istemedikleri bir sonuç aldıklarını söyledi.

Çalımbay, sahada daha çok 21 yaş altı ekibinden A takımına aldıkları oyuncuların yer aldığını belirterek, 'O arkadaşlarımızı oynattık. Onlar da ellerinden geleni yaptılar. Çok memnun olduğumuz bir maç olmadı ama bu arkadaşlarımızı da görmek zorundaydık. Böyle bir maç oynadık. Adı üstünde hazırlık maçı.' şeklinde konuştu.

Yeni sezon öncesinde hazırlık maçlarına devam edeceklerini kaydeden tecrübeli teknik adam, 'Kadromuz yeterli değil, bir an önce oyuncu almamız gerekiyor.' ifadelerini kullandı.

Çalımbay, Bolu kampı sırasında Adanaspor ile de bir hazırlık maçı yapacaklarını dile getirerek, 'Orada da yine genç takımdan aldığımız arkadaşlarımızla, karma kadroyla çıkacağız. Sonra zaten 2 Temmuz'da Viyana’ya gideceğiz. Asıl orada oynayacağımız maçlar bizim için çok önemli. Onları da en iyi şekilde bitirip döneceğiz.' diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA