Su Jeti Ve Flyboard Şampiyonası Akçakoca'da Yapılıyor

Türkiye motor Sporları alanında yeni trend spor dalı olan flyboard ve jetsiki spor severlere adrenalinin zirvelerine çıkarmaya devam ediyor.

2016 yılının mayıs ayında Türkiye Şampiyonasının ilk etabı "Spor Turizm Geleceğidir Bodrum Turizmidir" sloganı ile yapılırken şampiyonanın 2. Etabı Batı Karadeniz’in Başkenti Turizm ilçesi Akçakoca’da düzenlenecek.

16-17 Temmuz tarihlerinde Akçakoca’da düzenlenecek olan Şampiyonada 7 kategoride 40 sporcu ter dökerken , 15 hakem bu yarışmalarda görev alacağı belirtildi.

Düzce Valiliği, Su Sporları Federasyonu, Akçakoca Kaymakamlığı ve Akçakoca Turizm Derneği tarafından düzenlenen şampiyonanın son şekli belirlendi.

Akçakoca Turizm derneğinde yapılan son değerlendirme toplantısında, Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer, tüm programın aksaksız şekilde hazırlandığını belirtti.

Akçakoca Turizm Tanıtma Derneği Başkanı Ömer Özcan, Turizm derneği olarak sporcuların ve federasyon yetkililerinin kalacağı yerler ve gerekli ihtiyaçların giderilmesiyle alakalı yönetim ile birlikte hazırlıkların tamamlandığını ifade etti.

Kaynak: İHA