Zeytinburnu Belediyespor'un Rakipleri Belli Oldu

Avrupa'da IIHF Continental Cup'ta mücadele edecek Zeytinburnu Belediyespor, 1. tur A Grubu'nda IrbisSkate, Partizan ve HC Bat Yam takımlarıyla mücadele edecek

Didi Erkekler Buz Hokeyi Süper Ligi'nde 2015-2016 sezonu şampiyonu Zeytinburnu Belediyespor'un, Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu (IIHF) Continental Cup'taki rakipleri belli oldu.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de yapılan kura çekiminde Zeytinburnu Belediyespor, 1. tur A Grubu'nda Irbis-Skate (Bulgaristan), Partizan (Sırbistan) ve HC Bat Yam (İsrail) takımlarıyla eşleşti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Zeytinburnu Belediyespor Kulübü Başkanı Halit Albayrak, 'Kolay maç yok, mücadelelerin hepsi zorlu geçecek. Al bayrağımızı Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde dalgalandırmak istiyoruz. Bu bizim Avrupa'daki ikinci maceramız, rakiplerimiz tecrübeli ama bizim de geçen seneden deneyimimiz var. Takım halinde hazırız. Hedefimiz, ne olursa olsun sahada performansımızın en iyisini sergileyip ilk gruptan çıkmak ve Zeytinburnu'nu Avrupa'da en iyi şekilde temsil etmek olacak.' ifadelerini kullandı.

Buz hokeyinin şampiyonlar ligi IIHF Continental Cup'ta 1. tur mücadelesi, A Grubu'ndaki maçlarla 30 Eylül-2 Ekim tarihlerinde Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da yapılacak.

Toplam 17 takımın mücadele edeceği kupada 2. tur maçları B Grubu'nda İspanya'nın Jaca kentinde ve C Grubu'nda Polonya'nın Tychy kentinde 21-23 Ekim'de, 3. tur maçları D Grubu'nda Danimarka'nın Odense ve E Grubu'nda İtalya'nın Ritten kentinde 18-20 Kasım'da, finaller ise 13-15 Ocak 2017'de oynanacak. Finalin yapılacağı ülke daha sonra açıklanacak.

Kaynak: AA