Morais Açıklaması 'Hedefimiz, Üst Sıralara Oynayan Bir Antalyaspor'

Antalyaspor Teknik Direktörü Morais: 'Taraftarlarımızı ve Antalyaspor'u sevenleri yanımızda görmek istiyoruz' Antalyasporlu futbolcu Serdar Özkan: 'Avrupa kupalarına gidecek bir Antalyaspor'u herkese izleteceğiz'.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da teknik direktör Jose Morais, yeni sezonda üst sıralara oynayan bir takım hedeflediklerini belirterek taraftarlardan destek istedi.

Memorial Antalya Hastanesinde futbolculardan Yekta Kurtuluş, Fornezzi, Ozan Evrim Özenç, Sakıp Aytaç, Serdar Özkan, Diego ve Atakan ile sağlık kontrolünden geçen Portekizli teknik adam, hastane çıkışında gazetecilere açıklamada bulundu.

Morais, takımının geçen sezonu iyi bir oyunla orta sıralarda bitirdiğini ve bundan memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Yeni sezonla ilgili hazırlıkların başladığını ifade eden Portekizli çalıştırıcı, 'Oyun kalitemizin üstüne koyarak ilerlemek istiyoruz. Hedefimiz, üst sıralara oynayan bir Antalyaspor.' dedi.

Antalyaporlu taraftarlara da seslenen Morais, 'Taraftarlarımızı ve Antalyaspor'u sevenleri yanımızda görmek istiyoruz. Seyircilerimizin desteğine ihtiyacımız var.' diye konuştu.

- 'Avrupa kupalarına gidecek bir Antalyaspor'u herkese izleteceğiz'

Antalyasporlu futbolculardan Serdar Özkan da sakatlıksız, kazasız bir kamp dönemi geçirmek istediklerini söyledi.

Geçen sezon ligi iyi bir yerde bıraktıklarını savunan Serdar, 'Yapacağımız takviyelerle daha da üstüne koyup, inşallah daha yukarılara oynayan bir Antalyaspor seyrettirmek istiyoruz. Geçen seneki performansımızı devam ettirirsek, inşallah bu sene Avrupa kupalarına gidecek bir Antalyaspor'u herkese izleteceğiz.' şeklinde görüş belirtti.

Yekta Kurtuluş ise tüm takımlara sakatlık olmadan, sağlıklı bir sezon dileğinde bulunarak, geçen sezon sahalarında çok iyi futbol oynadıklarını, bu yıl aynı başarıyı dış sahada da göstererek Avrupa kupalarına gitmek istediklerini kaydetti.

Kaynak: AA