Galatasaraylı Futbolculardan Epilepsi Hastalarına Destek

Galatasaraylı bazı futbolcular, epilepsi hastalarının günlük yaşamlarını olumsuz etkileyen sosyal tabuları ortadan kaldırmayı ve hastalık hakkında doğru bilgi vermeyi hedefleyen proje için hazırlanan videonun çekimlerinde yer aldı.

Galatasaraylı futbolcular, epilepsi hastalığı için hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesine destek için hazırlanan videoda rol aldı.

Türk Epilepsi ile Savaş Derneği ve Türkiye Epilepsi Hasta ve Yakınları Derneği tarafından UCB Pharma'nın katkılarıyla hayata geçirilen 'www.epilepsi7.com' internet sitesinde yayınlanan videoda sarı-kırmızılı futbolcular, epilepsi hastalığını ve epilepsi nöbeti sırasında yapılması gerekenleri yedi ana başlık altında anlattı.

Türkiye'de 700 bin kişinin hayatını olumsuz etkileyen epilepsi hakkında doğru bilgi kaynağı olmak ve hastalığın neden olduğu sosyal tabuları kaldırmak üzere hayata geçirilen farkındalık projesi 'www.epilepsi7.com', Galatasaraylı futbolcularının da gönüllü desteğini aldı.

Epilepsi hastalarının günlük yaşamlarını olumsuz etkileyen sosyal tabuları ortadan kaldırmayı ve hastalık hakkında doğru bilgi vermeyi hedefleyen proje için hazırlanan videonun çekimlerinde sarı-kırmızılı futbolcular, Yasin Öztekin, Cenk Gönen, Lionel Carole, Tarık Çamdal, Sinan Gümüş, genç oyuncu Volkan Pala ve Almanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Mainz 05'e transfer olan Jose Rodriguez yer aldı.

Kaynak: AA