Antalyaspor'da Sağlık Kontrolleri Devam Ediyor

Antalyaspor’da 2016-2017 sezonu öncesi futbolcu ve teknik kadro sağlık kontrolünden geçmeye devam ediyor.

Süper Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor’da 2016-2017 sezonu öncesi sağlık kontrolleri devam ediyor. Dün sabah saatlerinde başlayan ve bazı oyuncuların sağlık kontrollerinden geçmesinin ardından bugün de kırmızı-beyazlı takımda yabancı teknik heyet, Teknik Direktör Jose Morais, Ozan Evrim, Saso Fornezzi, Yekta Kurtuluş, Diego Angelo, Sakıb Aytaç, Atakan Cangöz ve Serdar Özkan sağlık kontrolünden geçen oyuncular oldu. Memorial Antalya Hastanesi’nde gerçekleştirilen sağlık kontrolünde oyuncular tek tek eko, ekg, iç hastalıkları, idrar, ultrason akciğer taraması, ortopedi ve efor testinden geçirildi.

Eto’o sağlık kontrolünde yok

Antalyaspor’un dünyaca ünlü Kamerunlu golcüsü Samuel Eto’o, sağlık kontrolüne gelmedi. 35 yaşındaki forvet oyuncusunun cumartesi günü Antalya Arena’da oynanacak ve dünyaca ünlü oyuncuların katılacağı "Eto’o Vakfı yardım maçı" için yurt dışında olduğu için sağlık kontrollerine katılmadığı öğrenildi. Dünyaca ünlü golcü oyuncu 16 Temmuz Cumartesi günü Antalya Arena’da saat 20.45’de oynanacak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da sahada olacağı hayır maçının ardından sağlık kontrolüne girecek ve daha sonra kırmızı-beyazlıların Düzce Topuk Yaylası’nda yapacağı kampa katılacak.

Morais: “Yeni sezonda üst sıralara oynayan bir Antalyaspor olacak”

Sağlık kontrollerinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, yeni sezonda üst sıralara oynayan bir takım olacaklarını ifade etti.

Deneyimli teknik adam Morais, “Geçtiğimiz sezonu orta sıralarda bitirdik iyi oyunla. Yeni sezon hazırlıklarımız başladı.

Bu noktada beklenti ve düşüncelerim kesinlikle oyun kalitemizi geliştirmek ve oyun kalitemizin üzerine koyarak sürekli üst sıralara oynayan bir Antalyaspor seyrettirmek istiyoruz. Taraftarlarımızı ve Antalyaspor’u sevenleri yanımızda görmek istiyoruz. Başta da söylediğim gibi sürekli üst sıralara oynamayı hedefleyen Antalyaspor olmak istiyoruz” dedi.

“Eto’o Vakfı’nın maçına katılacağım”

Cumartesi günü oynanacak Eto’o Vakfı’nın maçına Antalyaspor Teknik Direktörü olduğu için katılacağını söyleyen tecrübeli teknik adam konuşmasını şöyle tamamladı:

“Ben Antalyaspor’un teknik direktörüyüm tabii ki Eto’o’nun vakfı ve Antalyaspor’un organize ettiği bir etkinlik. Ben de Antalyaspor’un hocası olduğum için Antalyaspor’u temsil ettiğim için teknik direktör olarak Eto’o Vakfı’nın yardım maçına katılacağım.”

Serdar Özkan: “Yukarılara oynayacağımız bir sezon olsun”

Kırmızı-beyazlıların tecrübeli oyuncusu Serdar Özkan, yukarılara oynayan bir Antalyaspor izlettirmek istediklerini dile getirdi. Özkan, “Bugün sağlık kontrolünden geçtik. Sezonun ilk antrenmanı diyebilirim. Sağlık kontrollerinden sonra Isparta’ya hareket edeceğiz. İnşallah kazasız belasız, sakatlıksız bir kamp dönemi geçiririz. Geçen sene iyi bir yerde bıraktığımızı düşünüyorum. Yapılacak takviyelerle de üstüne koyup daha yukarılara oynayan bir Antalyaspor seyrettirmek istiyoruz. Geçen seneki performansımızı devam ettirirsek inşallah bu sene Avrupa kupalarına gidecek bir Antalyaspor izleteceğiz herkese” şeklinde konuştu.

Yekta Kurtuluş: “Avrupa kupalarını hedefliyoruz”

Antalyaspor’un deneyimli orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş ise hedeflerinin Avrupa kupaları olduğunu dile getirdi. Deneyimli oyuncu Yekta Kurtuluş, “Hayırlısıyla bugün başlıyoruz. Sakatlık olmadan sağlıklı bir sezon diliyorum öncelikle bütün takımlara. Geçen sene içeride çok iyi futbol oynayarak iyi bir yerde bitirdik ama daha da iyi olabilirdik. Bu sene içeride oynadığımız futbolu dışarıya da yansıtıp belki de Avrupa kupalarını planlıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA