Muharrem Usta Açıklaması 'Teknoloji Sayesinde Camiamızla Daha Güçlü Bir Bağ Kuracağız'

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, teknolojiyi en iyi şekilde kullanarak, kulüple camia arasında daha güçlü bir bağ kurmak istediklerini söyledi.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, kulüp dergisinde yer alan yazısında, kulüple ilgili her türlü etkinlik, bilgi ve donanımı en yeni teknolojik imkanlarla taraftarlarla paylaşmak için önemli bir yola girdiklerini belirterek, "Uzun vadede konvansiyonel medyanın yerini alacağına kesin gözüyle bakılan bu uygulamaları biz de kulüp olarak aktif şekilde kullanacağız, Youtube kanalımızda önümüzdeki günlerden itibaren özel röportajlar ve güncel araştırma dosyaları bulacaksınız. Taraftarlarımızı yakın bir zamanda Trabzonspor mobil taraftar uygulamasıyla da tanıştıracağız. Ayrıca radyo kurma çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ediyor. Bizim hedeflediğimiz, fırtınanın ruhunu yeni nesil teknolojilerle birleştirerek camiamızla kulübümüz arasında daha güçlü bir bağ kurmak" dedi.

"3 Temmuz şike süreci"

3 Temmuz şike sürecine de değinen Başkan Muharrem Usta, şunları söyledi:

"Trabzonspor’un 2010-2011 şampiyonluğunu, kimse bizden söküp alamaz. Çünkü sonuna kadar hakkımızdır. Bu dava bizim, sizin, milyonlarca Trabzonsporlu’nun olmazsa olmazıdır. Bizler Trabzonspor’un kazanılmış haklarını geri alınması ve adaletin tecelli etmesi amacıyla her türlü mücadeleyi veriyoruz. Buna emin olun. CAS süreci devam ediyor. Gerekli bütün hamleleri yaptık, yapıyoruz. Şunu herkes çok iyi bilsin ki, haksızlığa uğrayanların hakkını sonuna kadar araması medeniyettir."

Final maçını izledi, paylaşım yaptı

Başkan Usta, Fransa ile Portekiz arasında oynanan final müsabakasını izledi. Transfer çalışmaları için yurt dışında bulunan Usta, iki ülkenin taraftarlarıyla maç öncesi çektirdiği fotoğrafı kendisine ait Twitter hesabından paylaşan Usta, "Eeee ne demişler... Çalış senin de olur. Hesapsız, kitapsız, plansız nereye kadar ki. İnanın olacak ve başaracağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA