İsmail'e Fenerbahçe Kancası, İdmana Çıkmadı

Beşiktaş’ta sözleşmesi sona eren ve henüz sözleşme imzalamayan İsmail Köybaşı, bugünkü çalışmalarda yer almadı. Milli futbolcuya Fenerbahçe’den teklif geldiği ve bu konuyu yönetimle konuşacağı ifade edildi.

2016-2017 sezonu hazırlıkları kapsamında ilk kampını İstanbul’da Nevzat Demir Tesislerinde sürdüren Kara Kartal, günün ikinci ve son idmanını akşam saatlerine doğru gerçekleştirdi. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmanda Jose Sosa transfer sorunu, İsmail Köybaşı ise kontrat yenilemediği için çalışmalarda yer almadı.

İSMAİL KÖYBAŞI İDMANA ÇIKMADI

Beşiktaş’ta izinleri sona eren Denys Boyko, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup ve Cenk Tosun bugün idmana katıldı.

Tecrübeli sol bek İsmail Köybaşı ise kontratı sona erdiği ve sözleşme yenilemediği için idmanlara çıkmazken, milli futbolcuya Fenerbahçe’den teklif geldiği ve bu konuyu yönetimle konuşacağı ifade edildi. Siyah-beyazlılarda uzun süredir devam eden Jose Sosa krizi ise yine son bulmadı ve Arjantinli orta saha Beşiktaş ile idmana çıkmadı. Sporcu fıtığından ameliyat olan Mustafa Pektemek’in ise en az 10 gün daha idmanlara çıkmayacağı bildirildi.



İDMAN NOTLARI

Beşiktaş’ın akşam idmanı istasyonlardan oluşan top çalışmasıyla idmana başladı.

Kaleciler ise yeni kaleci antrenörü Marijan Mrmic eşliğinde ilk idmanını gerçekleştirdi. Kara Kartal’ın idmanının ikinci bölümünde ise 5’e 2 çalışma yapıldı. Siyah-beyazlılarda Oğuzhan, Cenk Tosun, Rhodolfo ve Olcay idmanın ilk kısmında takımla çalışırken ikinci bölümde ise koşu yaptı. Koşunun ardından bu futbolcular salonda çalıştı. Diğer futbolcular ise beyaz, turuncu ve yeşil takım olarak 3 gruba ayrıldı ve pas çalışması gerçekleştirdi. Siyah-beyazlılar antrenmanın son bölümünde ise çift kale taktik çalışmaları yaparak günü tamamladı.

Beşiktaş, hazırlıklarına yarın saat 10.30’da basına kapalı, 18.00’da basına açık olarak günü çift idmanla tamamlayacak.

Kaynak: İHA