Fındıkpınarı'nda Futbol Turnuvası Heyecanı

İçel Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Kupası kapsamında düzenlenen Fındıkpınarı Köyler Arası Futbol Turnuvası başladı.

9 Temmuz-30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan turnuva, Fındıkpınarı Futbol Sahası’nda oynanan 1. hafta maçları ile başladı.

Turnuvanın açılış vuruşunu İçel Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel yaptı. A Grubu müsabakaları Emirler 1 - Gökçebelen 1, Kale 0 - Çevlik 6, Akarca 3 - Uzunkaş 1, B Grubu müsabakaları ise Menteş 3 - Fındıkpınarı 1, Erçel 4 - Tol 0, Kuzucu 5 - Çavak 0 şeklinde tamamlandı.

Turnuvada 24 köy takımı, 5 hafta boyunca her cumartesi ve pazar günleri ikişer grup halinde oynanacak maçlarda şampiyon olabilmek için mücadele edecek. Turnuvanın final maçı ise 30 Ağustos 2016 Salı günü oynanacak ve ödüller törenle sahiplerini bulacak.

İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, geçtiğimiz günlerde turnuvaya katılan köy takımlarına malzemelerini teslim ederek, takımların turnuvada centilmence mücadele etmeleri gerektiğini dile getirmiş, en centilmence mücadele eden takıma da ödül vereceklerini belirtmişti.

Kaynak: İHA