Hentbolda Transfer

Erkekler 1. Lig takımlarından Gümüşhane Belediyesi Spor Kulübü, geçen sezon Trabzonspor'da forma giyen Potapchuk ve Dmytro ile ön sözleşme imzaladı

Hentbol Erkekler 1. Lig takımlarından Gümüşhane Belediyesi Spor Kulübü, geçen sezon Trabzonspor'da forma giyen Evgeny Potapchuk ve Poliak Dmytro ile 1'er yıllık ön sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Mustafa Demir, yaptığı yazılı açıklamada, yeni sezon hazırlıkları kapsamında teknik kadro ve sporcu transferleri noktasında yaklaşık bir aydır çalıştıklarını kaydetti.

İç transferde İzzet Keskin, Emre Eyüboğlu, Tanju Kaplanoğlu, Mehmet Can Eroğlu, Muhammet Demircioğlu, Muhittin Ateş, Burak Çolak, Ömer Öztürk ile anlaştıklarını belirten Demir, 'Altyapıdan yetişen Gümüşhaneli sporcularımız Köksal Çepe, Emirhan Özdamar, Ali Fidan, Sami Er, Okan Bal'ı da kadroya dahil ederek altyapımızı güçlendirmeyi hedefliyoruz.' ifadelerini kullandı.

Demir, hedefler doğrultusunda Antalyaspor'dan Anıl Yıldız ve Göksenin Yalçın'ı da transfer ettiklerini anımsatarak, Amasya Taşova Spor'dan Murat Yılmaz, Trabzon Akçaabat Tütün Spor'dan Adem Gökalp ve Ömer Sarı ile de 1'er yıllık anlaşma imzaladıklarını belirtti.

Transfer çalışmaları kapsamında ayrıca, Trabzonspor'dan kaleci Evgeny Potapchuk ve sol oyun kurucu Poliak Dmytro ile 1'er yıllık ön anlaşma imzaladıklarını belirten Demir, bir pivot daha alıp transfer sezonunu kapatacaklarını kaydetti.

Demir, takımın ağustosun ilk haftasında Gümüşhane'de kampa gireceğini belirterek, şunları kaydetti:

'1 Eylül'de oynayacağımız kupa maçları için iyi bir hazırlık dönemi geçirmeyi, ardından da lige iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz. Şehrimizde oynayacağımız maçlarda, seyri güzel başarılara imza atan bir takım oluşturmayı arzuluyoruz. Belediye Başkanımız Ercan Çimen'in spora olan sevgisinden aldığımız güçle önümüzdeki sezon süper lige çıkmayı hedefliyoruz.'

Kaynak: AA