Büyükşehir'den Turnuvada Mücadele Edecek Takımlara Malzeme Desteği

İçel Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Kupası kapsamında düzenlenen Fındıkpınarı Köyler Arası Futbol Turnuvası’na katılacak takımlara malzeme desteğinde bulundu.

9 Temmuz-30 Ağustos 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan ve merkez ilçelerde bulunan 24 mahallenin mücadele edeceği turnuva öncesinde forma, şort ve tozluktan oluşan malzemeleri takımların temsil ettikleri mahalleler adına muhtarlar teslim aldı. Malzemelerin dağıtım törenine İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da katıldı.

Törende konuşma yapan Başkan Kocamaz, yapılacak olan müsabakalarda birlik ve beraberlik mesajı vermek istediklerini vurguladı. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olduklarını belirten Kocamaz, “Bu gibi müsabakalar insanların ortak bir paydada buluşup, aynı atmosferde o heyecanı yaşayıp, kaynaşması adına oldukça önemli. 30 Ağustos Zafer Kupası kapsamında Fındıkpınarı Köyler Arası Futbol Turnuvası’na katılacak takımlarımıza malzeme desteği verdiğimiz bu günde benim sizden ricam, mahallenizi temsil edecek takımları mümkün olduğunda centilmence mücadele etmeleri konusunda uyarmanız. Turnuvanın güzelliğine gölge düşürmeyecek şekilde, güzel müsabakalar izlemek istiyoruz. Bu turnuvanın elbette bir birincisi olacak ama en centilmence mücadele eden takım da bizden bir ödül alacak” dedi.

Kaynak: İHA