Kapaklıspor Transfere Hızlı Girdi

2015-2016 sezonunda Tekirdağ Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Sitespor yeni sezon hazırlıklarını transfer çalışmaları ile sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı Olağanüstü Genel Kurul ile birlikte yeni yönetimini belirleyen Kapaklıspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hızlı girdi. 16 yıl Veliköyspor’da Teknik Direktörlük yapan tecrübeli antrenör Ahmet Sarı ile anlaşan Kapaklıspor, eski oyuncusu Tolga Aşçı, Muratlı Belediyespor’un başarılı kalecisi Semih Sezer ve Eray Cem ile anlaşma sağladı.

“İDDİALI OLMAK İSTİYORUZ”

Transfer çalışmalarının aralıksız bir şekilde sürdüğünü kaydeden Kapaklıspor’un çiçeği burnunda Başkanı Hasan Dükanlı, “Teknik heyetin isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Görüştüğümüz oyuncular var. Geçtiğimiz yıl Muratlı Belediyespor’da top koşturan ve ilçemizi çok iyi tanıyan üç oyuncu ile sözleşme imzaladık. Bu yıl hedefimiz doğrultusunda kadromuza takviyeler yapıyoruz. Kurulan yeni yönetim ile birlikte bu yıl güçlü bir takım ile ilk üçü zorlamayı hedefliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA