Bando Es Es'ten Milliler İçin Beste

Gözler Fransa’da düzenlenecek EURO 2016’ya çevrilirken, Eskişehirspor’un Bando Es-Es’i milli heyecanı doruğa çıkartmak için "Biz bitti demeden bitmez" isimli özel bir beste hazırladı.

EURO 2008 başta olmak üzere hemen hemen her organizasyonda attığı son dakika golleri ile tanınan Türk Milli Takımı, Fransa’ya gitmek için de İzlanda karşısında 89. dakikada Selçuk İnan’ın attığı golle ayağa kalkmıştı. Eskişehir’de 10 yıl önce kurulan Bando Es-Es ise A Milli Takım’ın attığı son dakika gollerine ithafen "Biz bitti demeden bitmez" adlı özel bir beste yaptı. Beste bando eşliğinde Fransa’nın statlarında yankı bulacakken, parçanın tanıtımı Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda yapıldı. Bir grup taraftarın da stadyumda eşlik ettiği parça, EURO 2016 sırasında Türkiye’nin dilinden düşmeyecek gibi görünüyor.

FRANSA BANDO ES-ES’İ DİNLEYECEK

Bando Es-Es’in kurucularından Ali Ulusoy, Hollanda maçına yolculuk yaptıkları sırada besteyi hazırladıklarını anlattı. Kesikçayır türküsünden esinlendiklerini belirten Ulusoy, "Bu beste taraftarlarla birlikte otobüsle Eskişehir’den Konya’ya giderken çıktı. Hollanda maçı için Konya’ya gittik. Beste, Kesikçayır türküsünün nakarat bölümü ile yazı grubumuzun ortak çalışması ile hazırlandı. Neticede bu eser ortaya çıktı. Güzel de olmuş öyle değil mi? Fransa’da Milli Takım’ın arkasında olacağız" dedi.

Öte yandan Bando Es-Es’in maçların dışında Fransa sokaklarında da konser vereceği öğrenildi.

Kaynak: İHA