'Kaptan' Gemiyi Terk Etmek İstemiyor

Eskişehirspor Takım Kaptanı Sezgin Coşkun: 'Eskişehirspor ilk tercihim. Bu forma altında şampiyonluk görmek istiyorum' 'Eskişehirspor'un yeri Süper Lig'dir. Bir yıllık rötarın ardından yeniden Süper Lig'e çıkarız'

Yeni sezonda PTT 1.Lig'de mücadele edecek Eskişehirspor'da sözleşmesi sona eren takım kaptanı Sezgin Coşkun, ilk tercihinin yeniden siyah-kırmızılı kulüp olduğunu belirterek, bu forma altında şampiyonluk görmek istediğini söyledi.

Sezgin Coşkun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sözleşmesinin sona ermesinin ardından kendisine birkaç takımdan transfer teklifi geldiğini belirterek buna karşın önceliğinin her zaman Eskişehirspor olduğunu ifade etti.

Eskişehirspor Kulübünde bir genel kurul süreci yaşandığını, kendisinin de bunun sonucunu beklediğini dile getiren Sezgin, şunları kaydetti:

'Yeniden Süper Lig'e çıkacak bir takım kurulacaksa Eskişehirspor ile her zaman anlaşırım. Siyah-kırmızılı forma altında 9 yılımı geçirdim. Geçmişi geride bırakıp, geleceği konuşacağız. Ben Eskişehirspor'u bekliyorum. Kimseyle konuşmayı kabul etmedim. Eskişehirspor ilk tercihim. Bu forma altında şampiyonluk görmek istiyorum. Eskişehirspor'un yeri Süper Lig'dir. Bir yıllık rötarın ardından yeniden Süper Lig'e çıkarız. 9 yıl önce Süper Lig'e çıktığımızda bütün kent takımını destekliyordu. Bu desteğini yeniden sağlanması gerekiyor.'

Kaynak: AA