Melikgazinin Genç Voleybocuları Başarıdan Başarıya Koşuyor

Melikgazi Belediyespor Genç Erkekler Voleybol takımı İzmir’de yapılan Türkiye Finallerinde 32 takım arasında Türkiye 12.si olarak büyük bir başarıya imza attı. Bu başarı Melikgazi Belediyesi’nde ve Kayseri voleybol camiasında büyük sevinç yaşattı.

İzmir’de oynanan Voleybol Genç Erkekler Türkiye Şampiyonasında; Galatasaray, Fenerbahçe, Halkbank, Beşiktaş, Ziraat Bankası, Maliye Milli Piyango, İstanbul BBSK, Tofaş

gibi güçlü rakipleri ile mücadele eden Melikgazi Belediyespor Genç Erkekler Voleybol Takımı 32 takım arasında 12. oldu. Anadolu’dan Türkiye şampiyonasına katılma başarısı gösteren yegâne takım olan Melikgazi Belediyespor’un bu başarısı Voleybol Federasyonu tarafından da büyük takdir topladı.

Melikgazi Belediyespor Kulüp Başkanı Serdar Öztürk, “Başta bu başarıları elde etmemizde en önemli pay sahibi olan Belediye Başkanımız ve Onursal Başkanımız Memduh Büyükkılıç olmak üzere, yönetici arkadaşlarımız, teknik heyetimiz, başarıları ile bizleri gururlandıran oyuncularımız ve özellikle desteklerini esirgemeyen voleybola gönül vermiş olan herkese teşekkürler ediyorum. Şampiyon olmak tüm takımların olduğu kadar bizimde hayalimizde. Ancak ,Melikgazi Belediyespor Anadolu’dan tek takım olma özelliği ile İzmir’de çok güçlü rakipleri ile başa baş mücadele ederek Türkiye’nin Genç takımlar kategorisinde en iyi 12. Takımı olması bizim için büyük bir onur ve gururdur.Melikgazi Belediyespor’un salon sporlarında başarılı olmasının en önemli nedeni alt yapıya verdiği önemdir.Bu başarılar sayesinde alt yapıya yatırımlarımız artarak devam edecek.çünkü alt yapısı olmayan bir kulübün kendi ayakları üzerinde durma şansı yok.O bakımdan Türkiye derecesi yapmış olan bu gençlerimiz birkaç sene sonra A takımın iskelet kadrosunu oluşturarak bizleri başarıdan başarıya koşturacaktır.” dedi.

Genç takımın ardından Yıldız takımın İzmir’de yapılacak olan Türkiye Finallerinde boy göstereceğini hatırlatan Başkan Serdar Öztürk “Yıldız takımımız inanıyorum ki İzmir’de bir yıldız gibi parlayacak ve ellerinden gelenin en iyisini yaparak finallerde gerek şehrimizi gerekse Melikgazi Belediyemize en iyi şekilde temsil edecektir. Teknik heyet ve oyuncularımıza başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA