Otistik Sporcuların Başarısı Ayakta Alkışlandı

Türkiye’nin tek lisanslı ve otistik sporcuları Zeynep ve Murat ikiz kardeşler Aliye Zeynep ve Muhsin Murat Bingül, Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından İzmir’de düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Jimnastik Şampiyonasında 3’er altın madalya almayı başardı. Otistik sporcuların başarısı ayakta alkışlandı.

İZMİR’DE DÜZENLENEN MÜSABAKADA 3’ER ALTIN MADALYA KAZANDILAR

İzmir Gençlik Spor Hizmetleri Spor Müdürlüğü Jimnastik Salonunda düzenlenen müsabakayı Erzurum Bölge Adliye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, İzmir Bölge Adliye Daire Başkanı Orhan Kızıltaş, İzmir Adalet komisyonu Başkanı İbrahim Korkmaz, İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Doğru’da izledi.

ÖZEL SPORCULAR JİMNASTİK ŞAMPİYONASI’NDA 3’ER ALTIN MADALYA

Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı olan babaları Ünal Bingül ile İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde mühendis olan anneleri Nesrin Kaya Bingül’ün desteğiyle büyük başarı elde eden otistik sporcuları Zeynep ve Murat ikiz kardeşler Aliye Zeynep ve Muhsin Murat Bingül, Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından İzmir’de düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Jimnastik Şampiyonası’nda ’yer hareketleri, denge, atlama masası ve halka’ dallarında gösterdikleri başarı ile üçer altın madalya almaya hak kazandılar.

ZEYNEP VE MURAT’IN BAŞARISI AYAKTA ALKIŞLANDI

Otistik sporcuları Zeynep ve Murat ikiz kardeşler Aliye Zeynep ve Muhsin Murat Bingül’ün madalyalarını Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Birol Aydın, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanı Orhan Kızıltaş, Milli Eğitim Bakanlığı Daire Başkanlığı Özel Sporcular Denetleme Kurulu Başkanı Ahmet Yandırmaz, Özel Sporcular Federasyonu As Başkanları Ensar Kurt, Saadettin Akçil tarafından verdi.

Kaynak: İHA