3. Berkin Elvan Futbol Turnuvası Ödülleri Sahiplerini Buldu

Kartal’da 3’üncü kez düzenlenen ‘Berkin Elvan Futbol Turnuvası’, ödül töreniyle sona erdi. 50 takımın mücadele ettiği turnuvada dereceye girenler ödüllendirildi.

Kartal Belediyesi, Eğitim Sen ve Veli Der işbirliğiyle 3. kez düzenlenen ‘Berkin Elvan Futbol Turnuvası’, ödül töreniyle sona erdi. ‘Minikler, Yıldızlar, Gençler, Veteranlar, Kadınlar, Öğretmenler’ kategorilerinde 50 takımın mücadele ettiği turnuvada dereceye girenler ödüllerini alırken, başarının heyecanını yaşadı. Ödül töreninde konuşan Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, "İki yıl önce başlattığımız bu turnuvanın giderek büyümesi ve Türkiye’de ses getirmesinin onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonraki yıllarda da biz yönetimde olduğumuz sürece bu turnuva devam edecek ve gereken bütün katkıyı sunucağız" dedi.

3. Berkin Elvan Futbol Turnuvası’nda dereceye giren sporcular ise şu şekilde, “Yıldızlar grubu Emir Sencer, Serhan Şanlı, Selma Akay, Gençler kategorisi, Brofilo, Ahmet Gençlik, İMKB 1 , Öğretmenler Kategorisi, Emir Sencer, Manchester, Uyumayanlar Pendik, Kadınlar kategorisi, Dişi Kramponlar, Veli-Der Kadın Takımı, Nolunun Kız Cheleri, Veteranlar ise, Beş Futbol Takımı, Kızıl Kemeler, Zor Adamlar”

Kaynak: İHA