Ezinespor'da Olağan Genel Kurul Toplantısı

Akyün, yeniden başkan seçildi.

Çanakkale Süper Amatör Lig ekiplerinden Ezinespor'da yapılan olağan genel kurul toplantısında kulüp başkanlığına Mehmet Akyün yeniden seçildi.

İlçedeki bir halı sahanın tesislerinde yapılan kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Kulüp Başkanı Akyün, buradaki konuşmasında, göreve geldiklerinden bu yana yaptıkları çalışmalardan bahsetti ve şampiyonluk yolundaki başarılarından dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

Yeni sezonda, Süper Amatör Lig'de başarılı olmak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirten Akyün, 'İnanıyorum ki bize bugüne kadar tüm desteğini sunan başta Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu'na, belediye meclisi üyelerimize, siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticilerine, iş adamlarımıza ve bizi hiçbir maçımızda yalnız bırakmayan taraftarımıza layık olabilmek adına tüm çabayı gösterip başarılı olacağız.' diye konuştu.

Konuşmanın ardından yönetim ve denetim kurulu raporları görüşülerek ibra edildi.

Seçimde, Akyün yeniden başkanlık görevine gelirken, yönetim kurulu ise İsmail Çolpan, Erkan Çetin, Haluk Akbulut, Mehmet Arat, Soner Şahin, Ramazan Kocaöz, Sadık Akgün, Mevlüt Mustafa Özdemir, Erdinç Çakır, Rahmi Altan'dan oluştu.

Kaynak: AA