Yıldız Atletler Sırbistan'a Gitti

Türk Milli Takımı, Yıldızlar Balkan Atletizm Şampiyonası'nda mücadele edecek Atletizm Federasyonu Milli Takımlar Kamp Müdürü Gülüm:'Sporcularımız ay yıldızlı bayrağı uluslararası alanda dalgalandırmaya devam edecek'.

Atletizm Milli Takımı, Yıldızlar Balkan Şampiyonası için Sırbistan'a gitti.

Atletizm Federasyonu Milli Takımlar Kamp Müdürü Güven Gülüm, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kurusevac kentinde cumartesi günü düzenlenecek şampiyonaya Türkiye'den 56 sporcusunun katılacağını söyledi.

Onbeş Balkan ülkesinden en iyi sporcuların yer alacağı şampiyonaya iyi hazırlandıklarını anlatan Gülüm, ''Şampiyona için iyi bir çalışma sürecinden geçtik, hazırlıklarımızı tamamladık. Bu çocuklar Türkiye'nin en iyileri. Sporcularımızın Allah'ın izniyle iyi sonuçlar alacağını biliyoruz. Aynı zamanda Romanya ve İtalya'ya gidecek takımlarımız var. Sporcularımız ay-yıldızlı bayrağı uluslararası alanda dalgalandırmaya devam ediyor.' diye konuştu.

Milli Takım Kamp Eğitim Merkezi Müdürü Esra Akgün Yılmaz da Türkiye'de atletizm altyapısının geliştiğini 2020 Tokyo Olimpiyatları için sporcular yetiştirdiklerini anlattı.

Milli sporcu Mustafa Onur Sadıkoğlu ise 100 metrede şampiyon olmayı hedeflediğini ifade etti. Mustafa, kış döneminden bu yana devam ettirdikleri çalışmaların karşılığını almak istediğini söyledi.

Kaynak: AA