Nazilli Belediyespor'un Grubu Belli Oldu

Spor Toto 2. Lig Beyaz ve Kırmızı Grup takımlarının belli olduğu kura çekimi Türkiye Futbol Federasyonun Riva’da bulunan Orhan Saka salonunda gerçekleşti.

2. Lig takımlarının kulüp temsilcilerinin hazır bulunduğu kura çekiminde Nazilli Belediyespor’u Ahmet Turan temsil ederken siyah beyazlı ekibimiz beyaz grupta yer aldı. 18 takımın bulunduğu beyaz grupta siyah inciler; Amed, Anadolu Üsküdar, Tepecikspor, BŞB Erzurumspor, Bucaspor, Fatih Karagümrükspor, Fethiyespor, Hacettepespor, İstanbulspor, Kahramanmaraşspor, Keçiörengücü, Kocaeli Birlikspor, Anadolu Selçukspor, Ofspor, Pendikspor, Sivas Belediyespor ve Zonguldak Kömürspor ile mücadele verecek.

Grup hakkında ilk değerlendirmede bulunan Kulübün basın sözcüsü Özgen Türker, " İnşallah takımımız için hayırlısı olur. 50. yılımızda şampiyon olmak istiyoruz. İyi bir kura çektik diyebiliriz. Tabiki grubumuzda da çok iyi takımlar var. Biz gruba iyi başlamak istiyoruz. Bizim için iyi başlamak çok önemli. 8 Temmuz’da kendi tesislerimizde top başı yapacağız. Transferlerimizi kampa kadar bitirmek istiyoruz. Şuanda 2 stoper ile görüşüyoruz. Son olarak geçen sezon 16 gol atmış Atilla Yıldırım’ı kadromuza kattık. İnşallah dilediğimiz gibi bir sezon geçiririz" dedi.

Kaynak: İHA