Burhaniye Belediyespor'da Transfer Başladı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediye Spor Kulübü yeni yönetimi, transfer sezonuna hızlı başladı. 2016-2017 Futbol sezonu için öncelikli olarak hocalar ile anlaşma yapan Burhaniye Belediyespor Kulübü, takıma büyük katkıları olan oyuncular ve yeni transferler ile de sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Cemal Akkılınç, Başkan Yardımcıları Ali Galip Baş, Erman Uysal, Futbol Şube Sorumluları Yakup Gedik, Özgür Öztürk, Hasan Ayan ve Himmet Keleş ile yapılan karşılıklı görüşmeler sonucunda 2016-2017 sezonu için hoca olarak Murat Akın ile sözleşme sağlandı. 2015- 2016 sezonunda Burhaniye Belediyespor Futbol takımını Bal Ligine çıkartarak başarısını kanıtlayan ve Burhaniye’nin alt yapısından yetişmiş Akın’la yola devam denirken, yardımcı hocalık içinde, Umut Baysal ve Alt yapı sorumluluğu için de Onur Durmaz ile anlaşma sağlandı.

2016-2017 transfer çalışmalarında öncelik, geçen sezonda Burhaniye Belediyespor’da mücadele eden, yılların eskitemediği kaptanlarından Koray Karagözoğlu ve Barış Durmaz, Stoper, sağ bek Ömer Semiz, Stoper Rasim Can Yücel, orta sağ ve stoper Burak Pala ve kulübe uzun hizmet veren Habil Güzelce ile iç transferde anlaşıldı. Dış transferde ise, Fenerbahçe’nin birçok kategorisinde oynamış, Bolu Spor ve geçtiğimiz sezonda Giresun Bal Liginde mücadele eden Kaleci Hüseyin Gönnül, ve yine geçtiğimiz sezon Balya Bal liginde forma giyen stoper Tolga Baysal ile uzun görüşmeler sonucunda mutlu sona ulaşıldı. Kulüp Başkanı ve Başkan Yardımcıları ile sözleşme imzalayan Baysal ve Gönnül, 2016-2017 sezonunda Burhaniye Belediye spor için ter dökecekler. Kulüp Başkanı ve Başkan Yardımcıları alt yapıdan da birçok genci de A takımına monte ettiğini ifade ederken sezon için çalışmaların devam ettiğini bildirdiler.

Kaynak: İHA