Antalyaspor yeni başkanını seçti

Antalyaspor’da yapılan Olağanüstü Genel Kurul’da başkanlığa Ali Şafak Öztürk seçildi.

Antalyaspor yeni başkanını seçti
Antalyaspor Kulübü olağan genel kurulu AKM'de gerçekleştirildi. Gültekin Gencer'in yeniden başkan adayı olmadığı genel kurulda 32 yaşındaki Ali Şafak Öztürk aday olmuştu.

ESKİ VAKIF BAŞKANI GENCER'İ ELEŞTİRİNCE TANSİYON YÜKSELDİ


Antalyaspor Vakfı'nın eski başkanı Ali Yılmaz'ın, mevcut başkan Gültekin Gencer'i menajerlere ödenen paralar konusunda eleştirmesi sonucunda bazı taraftarlar Ali Yılmaz'a tepki gösterdi. Taraftar grubu lideri Yılmaz Yıldız, eski vakıf başkanı Ali Yılmaz'a tepki göstermesinin ardından salonda bulunan bazı üyelerle sözlü tartışma yaşadı. Kürsüde eleştirilerini sürdüren Yılmaz'a, Antalyaspor Vakfı Başkanı Nazif Tanır ‘Terbiyesiz' diyerek tepki gösterdi. Tanır, Yılmaz'ın kürsüden ayrılmasının ardından kendisi hakkında daha önce dava açacağını açıkladığını ve savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Sözlü tartışma nedeniyle Ali Yılmaz konuşmasını yarıda keserken, Divan Başkanı Hasan Subaşı, kongrede yaşanan gerilimin kendisini ve genel kurul üyelerini üzdüğünü ifade ederek, “Ben bugüne kadar böyle gerilimli kongre görmedim” dedi.

Antalyaspor yeni başkanını seçti

19 KİŞİLİK YÖNETİM LİSTESİ OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

Olağanüstü genel kurulda Ali Şafak Öztürk'ün 19 kişilik yönetim listesi oy birliği ile kabul edildi. Ali Şafak Öztürk'ün oy birliğiyle başkan seçilmesinin ardından yapılan konuşmalarda başkanlığı bırakan ve kongrede aday olmayan Gültekin Gencer, 3 yıldır Antalyaspor'da başkanlığın yanı sıra uzun yıllar kulüpte görev aldığını ifade etti.

CİDDİ POTANSİYEL VAR

Genel kurulda Ali Şafak Öztürk ve ekibi 3 yıllığına Antalyaspor'da göreve geldi. Genel kurulda konuşan Antalyaspor Kulübü'nün yeni Başkanı Ali Şafak Öztürk, “Antalyaspor süreci başladıktan sonra gecem gündüzüm Antalyaspor oldu. Antalyaspor'da ciddi potansiyel var. Şehir çok güzel. Yeni stadı var. Yeni tesisler geliyor. Avrupa'da tesisleri gezdim, böyle bir tesis görmedim. Bundan sonra yeni bir sayfa açıyoruz. Geçmişte olan doğru ve yanlış şeyleri değerlendireceğiz ama sizden de desteğinizi bekliyorum” dedi.

Antalyaspor yeni başkanını seçti

YENİ BAŞKAN ÖZTÜRK'ÜN LİSTESİ

Ali Şafak Öztür'ün yeni listesi ise şu isimlerden oluştu:

Ali Şafak Öztürk (Opet - Regnum Otel), Nadire Konuk Akıncıoğlu (İşletmeci), Şefik Öz (Turizm-Resturant), Salih Peker (Peker Telekom), Nurettin Ünal (Opet Bayii), Mehmet Akdağ (7 Mehmet Resturant), Emin Hesapçıoğlu (Opet Bayii), Bora Terzioğlu (Avukat), Sabri Ünver (Sena Tur), Ünal Pala (Uzaltaş), Tolga Çelik (Alumen Yapı), Salman Aksal (Aksal Çelik), Emin Altıner (Gayrimenkul Danışlanlık), Cumhur Arıcı (Doktor), Mustafa Özdoğan (Doktor), İsmail Bilal (Ford Bayii), Özgür Kasapoğlu (Mobilya), Mustafa Vicir (Avukat), İnanç Kendiroğlu (DTO Başkanı)

Kaynak: İHA