Galatasaray Eto'o için devrede

Transferde şu ana kadar sessiz kalan Galatasaray'dan dün gündeme bomba gibi düşen bir hamle geldi.

Galatasaray Eto'o için devrede
Galatasaray, Antalyaspor formasıyla müthiş bir performans gösteren Samuel Eto'o için devreye girdi. Dün Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek, menajer Metin Korkmaz ve Bülent Tulun, Kamerunlu forvetin transferini görüşmek üzere bir araya geldi. Alınan bilgilere göre Eto'o, Gencer'in başkanlığı bırakacağını açıklamasının ardından 'Başkan bırakıyorsa ben de artık Antalya'da durmam' ifadesini kullandı.

Bu gelişme üzerine Galatasaray hemen transfer için devreye girdi ve dünkü görüşme gerçekleşti. Samuel Eto'o'yu temsilen toplantıda yer alan menajer Metin Korkmaz'ın Sarı-Kırmızılı yönetimin teklifine çok sıcak baktığı öğrenildi.

GENCER, GALATASARAY'A KOLAYLIK GÖSTERECEK

Geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, genel kurulda aday olmayacağını söyleyen Antalyaspor Başkan Gültekin Gencer'in de transfer için Galatasaray'a her türlü kolaylığı göstereceğinin sözünü verdiği ifade ediliyor. 35 yaşındaki Eto'o geçtiğimiz sezon başında transfer olduğu Antalyaspor'la ligde 31 maçta forma giydi. Kamerunlu süper yıldız ilerlemiş yaşına rağmen 20 gol, 6 asistlik performansıyla herkesin büyük takdirini topladı. Fakat taraftarların bu transfer hamlesine göstereceği tepki merak konusu.

Galatasaray Eto'o için devrede

YAŞ 35 AMA ÇOK FORMDA


Sezon başında Antalya'ya transferi çok tartışılan Eto'o, 35 yaşında olmasına rağmen gösterdiği performansla herkesin beğenisini kazandı.

SNEİJDER'LE DEVLER LİGİ'Nİ ALDI

Galatasaray'ın transfer gündemine giren Samuel Eto'o, Inter formasını giyerken Wesley Sneijder ile birlikte büyük başarılara imza atmıştı. İtalyan kulübü, iki yıldızın önderliğinde 2010 yılında Bayern'i devirerek Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götürmüştü...

Galatasaray Eto'o için devrede