Kayserispor'da 10 Futbolcu Sağlık Kontrolünden Geçti

Yeni sezon hazırlıklarına dün başlayan Kayserispor’da 10 futbolcu sağlık kontrolünden geçti.

Acıbadem Kayseri Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçen Mabiala, Deniz Türüç, Mıjailovic, Mert Özyıldırım, Anıl Karaer, Furkan Yaman, Erkam Rençber, Kubilay Sönmez, Mert Ilıman ve Umut Sönmez bir dizi testlere tabi tutuldu. Kayserisporlu futbolcu Deniz Türüç, geçen sene ligde kaldıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, "Yeni sezon herkes için hayırlı olsun. Ligde kaldığımız çok iyi oldu. Yeni arkadaşlarımız da yavaş yavaş takıma geliyor. Sezonun çok önemli olacağını herkes biliyor. İnşallah iyi performans gösterip ligi güzel bir şekilde bitiririz" dedi.

Kayserispor Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız da, İstanbul’da dün akşam meydana gelen patlama sırasında, Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu’nun da hava alanında olduğunu ve patlamadan yara almadan kurtulduklarını söyledi.

Sezon hazırlıklarını değerlendiren Yıldız, "Yeni sezon dün itibariyle başladı.

Bugün de oyuncularımız sağlık kontrolüne geldi. Sağlık kontrolünden sonrada idmanlarımız kaldığı yerden devam edecek. İnşallah yeni katılacak olan oyuncularımızla beraber sezona başlamış bulunuyoruz. Yeni sezonunun takımımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. İhtiyaç duyulan oyuncu sayısı kadar transfer yapılacak. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Kayserispor, Kayseri’yi en iyi şekilde temsil edecektir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA