Boluspor Gurbetçi Oyuncu İsmail Yıldırım'ı Kadrosuna Kattı

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, Hollanda 1. Lig takımı RKC Waalwijk’da forma giyen 26 yaşındaki forvet İsmail Yıldırım ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Boluspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı, “Bugün bu imza ile dördüncü transferimizi yapacağız. İsmail Yıldırım bildiğimiz, tanıdığımız bir futbolcu. İleride Boluspor’un para kazanabileceği bir futbolcu kardeşimiz. İnşallah bu transfer Boluspor için hayırlı olur. İki yıllık bir mukavele yapacağız. İnşallah İsmail ile birlikte Boluspor Türk futbolunda adımlar atar. Umarım Boluspor’da yıldız olur. Bu transfer camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Boluspor’un kadrosuna katılan İsmail Yıldırım ise, “Boluspor ile anlaşmadan önce hocamız ile konuştum. Başkanımızla tanıştık, görüştük. 3 senelik bir proje olduğunu söylediler. Hedefimiz süper lige çıkmak. Bu projede beni de düşünmeleri gurur verici. Bana güvendikleri söylediler. Bende inşallah güvenlerini boşa çıkarmayacağım. Elimden gelen her şeyi yapacağım. Buraya gelmek için çok çalıştım. Babam her zaman ’bir yere gelmek zor ama geldikten sonra orada kalmak dahada zor’ diye söyler. Bu yüzden burada kalıcı olmak için çok çalışacağım. İnşallah hayırlı bir sezon geçiririz” diye konuştu.

Kaynak: İHA