Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Bağıban Açıklaması

'Boluspor ile her konuda anlaştık ve Hakan Aslan transferinde yaşanan sorunu çözdük'.

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da kulüp başkanı İsmail Bağıban, Boluspor ile anlaşarak Hakan Aslan transferinde yaşanan sorunu çözdüklerini belirtti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, sarı-yeşilli ekibin 2014-2015 sezonunda Boluspor'dan transfer ettiği Hakan Aslan'ın sözleşmesini tek taraflı feshederek Şanlıurfaspor'a gelmesinin hem kendisini hem de Şanlıurfaspor'u zor duruma soktuğu hatırlatıldı.

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı İsmail Bağıban ve fahri başkan Mehmet Ekinci başkanlığındaki heyet, Bolu'ya gidip Boluspor yönetimiyle görüşerek davanın yeniden görülmesini istedi.

Söz konusu görüşmeye ilişkin Bağıban, 'Boluspor yönetimiyle bir araya gelerek Hakan Arslan kaynaklı sorun konusunda mutabakata vardık. Boluspor ile her konuda anlaştık ve Hakan Aslan transferinde yaşanan sorunu çözdük. Bundan sonra transfere hız vereceğiz.' ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, sözleşmesini tek taraflı feshederek Şanlıurfaspor'a transfer olan Hakan Aslan'a 6 ay futboldan men, Şanlıurfaspor'a ise Boluspor ile görülecek davada anlaşmaması halinde 1 yıl transfer yasağı cezası vermişti.

Kaynak: AA