Söğüt'ten Kısa Kısa

Söğüt Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Türk Halk Müziği Topluluğu ilahi konseri verdi.

Belediye Amfi Tiyatrosu'nda düzenlenen programa, Kaymakam Berkan Sönmezay, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Aşkın Şaşmaz ve Belediye Başkanı Halil Aydoğdu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Koro şefi Aykut Tosun eşliğinde verilen konserin ardından Söğüt Belediyesi ve Bilecik Ticaret Sanayi Odası (TSO) iş birliğinde düzenlenen 'Girişimcilik' eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları ile belediye öncülüğünde Edebali Yapı Kooperatifi tarafından yapılan evlerin anahtarları, ev sahiplerine verildi.

- 'Naili Moran 16 yaş altı Türkiye Atletizm Şampiyonası'

Bilecik Gençlik Spor Kulübü atletizm takımı, Naili Moran 16 yaş altı Türkiye Atletizm Şampiyonasına hazırlanıyor.

27-29 Haziran tarihleri arasında İzmir'de yapılacak olan Naili Moran 16 yaş altı Türkiye Atletizm Şampiyonasına, Bilecik Gençlik Spor Kulübü'nden 19 sporcuyla katılacak.

Söğüt ilçesinden Abdulkadir Taşkıran 800-1500 metre koşu ve yüksek atlama, Melek Işık 75 metre koşu, uzun ve yüksek atlama ve Cem Gürün ise 75 metre koşu ve uzun atlama ile 70 metre engelli koşu branşlarında yarışacak.

Bilecik Gençlik Spor Kulübü atletizm antrenörü Ahmet Topçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 'Sporcularımız her yıl düzenlenen müsabakalardan başarıyla döndü. Söğüt ilçesinde de başarılı ve yetenekli sporcular var. Atletizm branşında her geçen gün sporcularımız daha iyi duruma geliyor. Sporcularımızın yine başarıyla döneceklerine inanıyorum.' dedi.

Kaynak: AA