Milas'ta Şampiyonlara Yakışır Kutlama

Türkiye şampiyonu olmayı başaran Milas Belediyespor Minikler Hentbol Takımı, ilçeye dönüşlerinde coşkuyla karşılandı.

Türkiye Hentbol Federasyonunca 18- 23 Haziran arasında Amasya’da düzenlenen Mini Minikler Hentbol Türkiye Şampiyonası’nda mutlu sona ulaşan Milas Belediye Spor Hentbol takımı Amasya dönüşünde Milas’ta coşkuyla karşılandı.

Şampiyon takımı, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Belediye Meclis Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, Milas Belediyespor yöneticileri, sporcuların aileleri ve vatandaşlar davul ve zurna eşliğinde karşıladı.

Davullar, tezahürat ve meşalelerle karşılanan oyunculara çiçek veren Başkan Tokat, takımın Türkiye şampiyonu olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Tokat yaptığı konuşmada; “Çocuklarımız Milas tarihine adlarını altın harflerle yazdırdılar. Daha hayatlarının ve spor yaşantılarının başında olmalarına rağmen gelecek adına çok büyük bir başarı elde ettiler. Ben başta hocaları olmak üzere yöneticilerimize sporcularımıza ve çocuklarınıza verdiğiniz destekten ötürü siz ailelerimize teşekkür ediyorum. Sporcularımız şimdide Alanya’da düzenlenecek turnuvaya katılacaklar, orada da İlçemizi en iyi şekilde temsil edip başarı elde edeceklerine yürekten inanıyorum” dedi.

Sporcu ailelerine de teşekkür eden Tokat, “Bu çocukları spora özelliklede ilçemizde yeni tanınan Hentbol sporuna teşvik eden ailelerimize tekrar teşekkür ediyorum. Sizlerin sayesinde Hentbol takımımız tüm branşların önüne geçerek büyük bir başarıya imza attılar. Haziran ayı sonu gibi bitecek olan yeni spor salonumuzda bu çocuklarımızın ulusal ve uluslar arası alanda daha büyük başarılara imza atacaklarına gönülden inanıyorum. Ben tekrar Türkiye şampiyonu olan takımımızı hocalarımızı kutluyor Alanya’da düzenlenen turnuvada başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA