Vali Baruş, Güreş Milli Takımı İle İftarda Bir Araya Geldi

Bolu Valisi Baruş, 2016 Rio Olimpiyatları öncesinde Bolu'da kamp yapan Grekoromen Güreş Milli Takımı sporcuları ile iftarda bulu.

Bolu Valisi Aydın Baruş, 2016 Rio Olimpiyatları öncesinde Bolu'da kamp yapan Grekoromen Güreş Milli Takımı sporcuları ile iftarda bir araya geldi.

Aladağ'da bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kamp Eğitim Merkezi'nde düzenlenen iftarda konuşan Bolu Valisi Baruş, güreş mili takımında yer alan sporcuların elde ettiği başarıları anlattı.

Vali Baruş, 'Her zaman göğsümüzü kabartan ve Türk olmanın gururunu bizlere tüm dünyada yaşatan çok başarılı ve gurur duyduğumuz sporcularımızla bir aradayız. İnşallah önümüzdeki Ağustos ayında yapılacak Rio Olimpiyatları'nda sporcularımızdan altın madalya bekliyoruz. Bu gururu bir kez daha yaşamak ve Türk bayrağını gönderde en üste çektirmelerini istiyoruz.' diye konuştu.

İftar yemeğinin ardından Baruş, 2016 Rio Olimpiyatlarında yarışacak olan Rıza Kayaalp, Selçuk Çebi ve Cenk İldem ile milli sporcuları olimpiyatlara hazırlayan antrenörlere çiçek verdi.

İftar yemeğinin ardından Bolu'da görev yapan protokol üyeleri ile mili güreşçiler, bir süre sohbet etti.

İftara, Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, İl Jandarma Komutanı Türker Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, daire amirleri ve Güreş Milli Takım sporcuları ile antrenörleri katıldı.

Kaynak: AA