Fenerbahçe’de Van Persie alarmı!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, geçen sezonki krizin bir benzerinin yaşanmaması için Robin van Persie ve Vitor Pereira ile özel bir toplantı yapacak.

Fenerbahçe’de Van Persie alarmı!
Daha sezon başlamadan, Fenerbahçe'de Robin van Persie krizi yaşanıyor. Yönetim yıllık ücreti 6 milyon Euro'yu bulan Hollandalı yıldızdan kendisine kulüp bulmasını istedi. Ancak halen Van Persie'ye gelen bir transfer teklifi yok. Bu gelişmeye göre, tecrübeli golcü, yeni sezonda da takımda kalacak.

Van Persie'den yeni sezonda en üst düzeyde verimi almak isteyen Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, sezon öncesi hem oyuncu hemde Vitor Pereira ile bir toplantı yapacak. Yıldırım her iki isimden de sezona sorunsuz başlamalarını isteyip Pereira'ya her türlü desteği verecek. Ayrıca Yıldırım, Van Persie'nin menajeriyle yaptığı görüşmede ise “Egolar tavan yapmamalı, kaprisler bir kenara konmalı. Sadece Fenerbahçe'nin başarısı için mücadele etmeli” diye uyardı.

MEIRELES ADA'DA

Öte yandan Fenerbahçe Mehmet Topuz ve Meireles ile yollarını ayırdığını resmen açıkladı. Mehmet, Kayserispor ile anlaşırken; Meireles'in yeni adresi belli oldu. Portekizli oyuncu, İngiltere Premier Lig'den Bournemouth ile anlaştı. 33 yaşındaki Meireles, 2012 yılında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.