Şampiyon Atletlerden Kardaş'a Ziyaret

İstanbul Halkalı Atatürk Olimpiyat Stadı Atletizm Pisti’nde yapılan ve iki gün süren Yıldızlar Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda, 832 atlet arasından Türkiye Şampiyonu olan Tekirdağ Kız Takımı Karması’ndan 4 sporcu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş’ı ziyaret ettiler.

Yıldızlar Türkiye Atletizm Şampiyonası kapsamında 18-19 Haziran 2016 tarihleri arasında İstanbul Halkalı Atatürk Olimpiyat Stadı Atletizm Pisti’nde yaklaşık 832 atlet’in katıldığı ve iki gün süren turnuva şu ana kadarki en geniş katılımlı yıldızlar şampiyonasına sahne olmuştu. Bu şampiyonaya Tekirdağ’dan katılan atletlerden Tekirdağ Kız Takımı Karması, İlke Çelebi, Begüm Yılmaz, Eymen Musaoğlu ve Melek Çoban 4X100 Bayrak yarışlarında 52.08 derecesi ile birinciliği alarak Türkiye Şampiyonu olmuşlardı.

Türkiye Şampiyonu olan atletler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Bayram Kırboğa ile birlikte İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş ve Spor Şube Müdürü Abdülkerim Kasap’a şampiyonadaki 52.08 derece ile kazandıkları Türkiye Şampiyonluğu başarısını paylaşmak adına ziyarette bulundular.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş da milli atletleri kutluyarak, başarılarının devamını diledi.

Kaynak: İHA