Çorum Belediyespor'da Transfer

Spor Toto 3. Lig takımlarından Çorum Belediyespor, iç transferde 3, dış transferde de 7 futbolcuyla sözleşme imzaladı

Spor Toto 3. Lig takımlarından Çorum Belediyespor, iç transferde 3, dış transferde de 7 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen kırmızı siyahlı ekip, doğrudan 2. Lig'e yükselebilmek amacıyla teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında iç transferde Tahir Kurtuluş, İmam Almas ve Çağrı Tekin ile sözleşme yenileyen Çorum Belediyespor, dış transferde ise 7 futbolcuyu kadrosuna kattı. Ankara Demirspor'dan Bilal Özhan, Dardanelspor'dan Ufuk Arslan, Tire 1922 Spor'dan Ahmet Köseoğlu, Etimesgutspor'dan Erkut Başkaya, Körfez İskenderunspor'dan Burak Gündoğdu, Tarsus İdmanyurdu'ndan Ferhan Duman ve Gölbaşıspor'dan Yakup Kayış'ı renklerine bağlayan Çorum temsilcisinin birkaç transfer daha yapacağı öğrenildi.

Kulüp Basın Sözcüsü İsmail Karabay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iddialı bir kadro kurmaya çalıştıklarını belirterek, kariyerinde şampiyonluk yaşayan tecrübeli futbolcuları tercih ettiklerini söyledi.

Sezon öncesi çıtayı yüksek tuttuklarını dile getiren Karabay, 'Çok iddialıyız. Mart ayı bitmeden şampiyonluğu garantilemek istiyoruz. Bu doğrultuda bir kadro yapıyoruz. Play-Off'u kesinlikle düşünmüyoruz. Direkt şampiyon olup 2. Lige yükselmek tek hedefimiz. Yeni sezon için kamuoyunun beklentileri fazla. Bu beklentilere cevap verebilecek takımı oluşturmanın gayreti içindeyiz. Çorum’un da kenetlenmesiyle yeni sezonda şampiyon olacağımıza inancımız tam.' diye konuştu.

Kaynak: AA