Çansera 'Gol' Sesleriyle Doldu

Çankaya Belediyesi, Türk Milli Futbol Takımı’nın Euro 2016 D Grubu son maçında da Çansera’ya kurduğu dev ekranda Başkentlileri milli heyecanda buluşturdu.

Çankaya Belediyesi, Euro 2016’daki milli heyecanı Başkentlilerle birlikte yaşamak için Çansera Kent Bahçesi’ne dev ekran kurdu. Milli Takımın Çek Cumhuriyeti ile oynadığı ve 2-0 kazandığı D grubu son maçını yüzlerce Başkentli futbolsever, aileleriyle birlikte Çansera’nın çimlerinde izledi. Çansera’yı "gol" sesleri ve marşlarla şenlendiren izleyiciler, dev parkı stadyuma çevirdi.

ÇEK BÜYÜKELÇİSİ KAFKA DA İZLEDİ

Milli maç için bir araya gelen Çankayalıların misafiri ise Çek Cumhuriyeti Büyükelçisi Pavel Kafka oldu. Kafka, maçı CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli, Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Nafiz Kaya ile birlikte Çansera tribünlerinde izledi.

10. YIL MARŞI İLE ÇOŞTULAR

2-0’lık net galibiyetin dışında gecenin diğer sürprizi ise Çansera’yı dolduran futbolseverlerin hep bir ağızdan söylediği 10.Yıl Marşı oldu. Dev parkı dolduran Başkentliler, maç öncesi, devre arası ve sonunda hep birlikte ve defalarca 10. Yıl Marşı’nı söyledi.

Kaynak: İHA