Aydın'da Dev Organizasyon

TBF Eğitim Kurulu tarafından bu yıl onuncusu düzenlenecek olan Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri 24-26 Haziran 2016 tarihlerinde Kuşadası’nda yapılacak.

Aydın’da üç gün sürecek olan seminerde basketbolun tecrübeli isimleri katılımcılara deneyim ve bilgilerini aktaracak. Seminere dünyanın dört bir yanından yaklaşık 1500 antrenörün katılması beklenmektedir. Kuşadası Belediyesi’nin katkılarıyla Uğur İnan Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan seminerde hem uygulamalı hem de teorik bilgiler antrenörlerle paylaşılacak.

BASKETBOLUN DUAYENLERİ BİR ARAYA GELİYOR

Seminerde, TBF Eğitim Kurulu Başkanı; Yrd. Doç.Dr. Seyfi Savaş, Tübad’dan Aydın Örs, TBF Altyapılar Organizasyonu Direktörü Necati Güler, TBF Eğitim Kurulu’ndan Hakan Yavuz ve Alaeddin Yakan, Darüşşafaka Doğuş Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Oktay Mahmuti, Brose Baskets Bamberg Basketbol Takımı Antrenörü Andrea Trinchieri, Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Antrenörü George Dikeoulakos, milli basketbolcular Kerem Gönlüm, Oğuz Savaş, Sırp milli takım oyuncusu Dusko Savanovic ve Hırvatistan milli takım oyuncusu Nikola Prkacin görev yapacak.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, yaptığı açıklamada; “Ülkemizin ve ilimizin spor alanında böyle büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmasından dolayı mutluyuz. Ayrıca bu büyük organizasyon ile dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerimize ilimizin ve Kuşadası ilçemizin tanıtımı yapılarak turizme de katkı sağlanacaktır. İl Müdürlüğümüz olarak ilimizde bu ve buna benzer organizasyonların her geçen gün daha fazla yapılmasını sağlayarak ilimizi hem dünyaya tanıtmak hem farklı ülkelerden gelen spor adamlarıyla halkımızın ve gençlerimizin kaynaşmasını sağlayarak spora olan ilgiyi daha fazla artırmaktır” dedi.

Kaynak: İHA