Aydınlı Judocular İzmir'den 10 Madalya İle Döndü

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen miniminikler ve minikler judo şampiyonasında Aydınlı Judocular 10 madalya ile döndü. 4 altın, 1 gümüş ve 5 bronz madalya ile dönen Aydınlı judocular İzmir’de minderde adeta fırtına estirdi.

Başarılarından dolayı sporcuları kutlayan desteklerinden dolayı da Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür eden Aydın Judo İl Temsilcisi Sefer Bakşiş yaklaşık 500 sporcunun katıldığı şampiyonada 10 madalya ile dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bakşiş, “İzmir Celal Atik Spor Salonunda düzenlenen miniminikler ve minikler judo şampiyonasına 463 sporcu katıldı.

Aydın Judo grubu olarak katıldığımız bu müsabakalarda 4 birincilik 1 ikincilik ve 5 üçüncülük aldık. Sporcularımızdan Mina İnce 20 kilogramda, Sena Yıldırım 36 kilogramda, Muhammet Bayındır 50 kilogramda, İrem Soyluer de 52 kilogramda birinci olarak altın madalya aldı. Nisa İnce ise 24 kilogramda ikinci olarak gümüş madalya aldı. Fatma Naz Özdemir 28 kilogramda, Kayra Gültekin 30 kilogramda, Hamza Yıldırım 55 kilogramda, Necati Fışkın 50 kilogramda ve Bekir Efe Tosun da 34 kilogramda 3. Olarak gümüş madalya aldılar. Hepsini kutluyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA