Yeni Milasspor'a İcra Şoku

Muğla Süper Amatör Küme Ligi temsilcisi Yeni Milasspor, 2013-2014 sezonunda takımın başına getirilen teknik sorumlu Mehmet Alpez tarafından icraya verildi.

2013 - 2014 sezonunun ikinci döneminde takımın teknik sorumluluğuna getirilen Mehmet Alpez, 1,5 yıllık bir anlaşma yapmıştı. 2013 - 2014 sezonunda Yeni Milasspor Kulübü Yönetiminde bulunan Cenker Çetin ve yönetim ekibiyle yapılan anlaşma ile Süper Amatör Küme Ligi takımının antrenörlüğüne getirilen Mehmet Alpez, 2014 - 2015 sezonunda takıma kazandırılacak futbolcuların transferleri sonrasında ortaya çıkarılan 250 - 300 bin TL lik bir bütçenin yönetim tarafından onay görmemesi sonucunda kulüple yollarını ayırmıştı.

Teknik sorumlu Alpez ile çalışılamayacağı bilgisi sonrasında Yeni Milasspor Kulübü ile Alpez arasında yaşanan sorunlar bir türlü aşılamadı. Yaşanan sorunlar Yeni Milasspor Kulübü’nün yeni yönetimi olan Hasan Özmen ve yönetimine yansıması sonrasında Alpez ve Yeni Milasspor Yönetimi arasındaki sorunlar bir türlü giderilemedi.

KULÜP ARACI BAĞLANDI

2013 - 2014 sezonunda teknik sorumlu olarak takımın başına getirilen Alpez ile yaşanan parasal sıkıntıların bir türlü giderilememesi sonrasında Yeni Milasspor Kulübü’nden alacaklarına karşılık sporcuları taşıyan kulüp otobüsünü icra kararı yoluyla bağlatarak aracın çalışmasına engel oldu.

20 Haziran Pazartesi günü Yeni Milasspor Kulübü Spor Tesisleri yanında bulunan sporcu otobüsü icra kararı nedeniyle kulüp yetkililerinden alınarak Menteş Köyü yanındaki otoparka çekildi.

Kulüp yönetimi tepkisini kaydeti.

Yeni Milasspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özmen kulüp aracının icra yoluyla kulübün elinden alınarak çalışmasına engel olunması nedeniyle yaptığı açıklamada yaşanan bu olaydan duydukları üzüntüyü belirtti.

Yeni Milasspor Kulübü’nün eski çalıştırıcılarından biri olan Alpez ile yaşanan parasal sorunların sonucunda kulüp aracına el konulmasını eleştiren Başkan Özmen, maddi anlamda sıkıntıları olan kulübün yeni sezondaki çalışmaları öncesinde bu tür olayların kendilerini üzdüğünü söyledi.



Yeni Milasspor Kulübü’nün profesyonel bir spor kulübü olduğunu vurgulayan Başkan Özmen, “Bizim dışımızda gelişen olaylar sonucunda yaşanan bu sıkıntılar yeni sezon öncesi Yeni Milasspor Kulübü yönetimi olarak hepimizin moralini bozmuştur” dedi.

Yeni Milasspor Kulübü Yönetimi Teknik Sorumlu Alpez’in, 2013 - 2014 sezonu ile ilgili olarak alacaklarının ödendiğini belirtildi. Açıklamada; “Alpez’in yaz dönemi sporcu arayışları sırasındaki alacaklarını kulüpten istediğini vurgulayan Yeni Milasspor Kulübü’nün yeni yönetimi olarak bizler Mehmet Alpez ile anlaşmak için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye çalıştık” denildi.

Kaynak: İHA