Muratpaşa'dan 7'Den 77'Ye Herkes İçin Spor

Muratpaşa Belediyesi’nin 4-15 yaş grubu çocuklar ve yetişkinler için düzenlediği ücretsiz yaz spor okullarına kayıtlar başladı. Muratpaşa Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda, çocuklara, 15 branşta eğitim verilirken, yetişkinlere de 5 branşta spor yapma olanağı sunuluyor.

ÜCRETSIZ YAZ SPOR OKULU

20 Haziran’da başlayıp, 9 Eylül’de sona erecek olan ve uzman antrenörlerin görev aldığı Muratpaşa Belediyesi Yaz Spor Okulları, çocuklar için 15, yetişkinler için ise 5 branşta gerçekleştirilecek.

15 BRANŞTA EĞİTİM

Muratpaşa Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nce organize edilen yaz spor okullarında çocuklar için, futbol, futbol kaleci eğitimi, tenis, basketbol, hentbol, voleybol, jimnastik, taekwondo, kick boks, muay thai, güreş, badminton, squash, masa tenisi, yelken, yetişkinler için ise badminton, squash, sabah sporu, fitness, zumba branşlarında eğitim verilecek.

KAYIT YERLERİ

Muratpaşa Belediyesi’nin açtığı ücretsiz Yaz Spor Okullarına kayıtlar, Hizmet Binası, Mustafa Çetin Kaya, Uğur Mumcu ve Konuksever Stadları, Çağlayan, Süleyman Evcilmen, Güzeloba İlk-Orta ve Dilşad Refizade İlkokulu Spor Salonları, Çağlayan, Astur, 75. Yıl, Oyak ve Sanayi Spor Tesisleri ile Süleyman Erol Yüzme Havuzu’nda yapılıyor.

Kaynak: İHA