Muğlaspor'da Transfer Çalışmaları

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon olarak yeniden profesyonel lige dönen Muğlaspor, Teknik Direktör Hüseyin Yenikan ile sözleşme imzaladı.

Bu sezon Bölgesel Amatör Ligde şampiyon olarak 6 yıl aranın ardından 3. Lig'e yükselen Muğlaspor'da teknik direktörlüğe Hüseyin Yenikan getirildi.

Muğlaspor Kulübünde düzenlenen imza törenine Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı ve Muğlaspor 2. Başkanı Mehmet Güven ile çok sayıda yönetim kurulu üyesi katıldı.

Çok başarılı geçen bir sezonun ardından teknik adam transferi ile çalışmaları hızlandırdıklarını belirten Muğlaspor Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu, 'Geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulumuzu çok güzel tamamlayarak 25 kişilik yeni yönetim kurulumuzu oluşturduk. Önümüzdeki 3 yılı planlamak adına teknik adam arayışımızda Hüseyin Yenikan hocamızda karar kıldık. Hocamız tecrübesi ile gerçek anlamda profesyonel bir isim. Süper lig ve 2. ligde görev yapmış birisi. Kendisiyle çok başarılı günler yaşayacağımıza inancımız tam.' dedi.

Daha önce futbolculuk döneminde Muğla'da çok sayıda maç oynadığını ve bu camiada görev alacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Hüseyin Yenikan ise 'Dediklerini zamanında yerine getiren bir yönetim ile görev yapmak istedim. Bu nedenle bu camiayı tercih ettim. Zaman geçmeden transfer çalışmalarına başlayıp iyi bir takım oluşturmak istiyoruz.' diye konuştu.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ise yeni teknik direktörün yeşil beyazlı camiaya hayırlı olmasını diledi. Başkan Gümüş, Muğlaspor'un profesyonel ligde kalıcı olacağını ve kendisinden söz ettirecek bir takım haline geleceğine inandığını dile getirdi.

Törenin sonunda Yenikan iki yıllık sözleşmeye imza attı.

Önceki yıllarda Süper Ligde Kayseri Erciyes, Çaykur Rizespor ve Osmanlıspor'da antrenörlük yapan Yenikan'ın, Bandırmaspor'da teknik sorumlu olarak 3. ligde şampiyonluk yaşadığı belirtildi.

Yenikan'ın bir dönem Kahramanmaraşspor, Bulancakspor'da da teknik direktör olarak görev yaptığı bildirildi.

Kaynak: AA