Fetih Kupası'nda İhlas Koleji Güreş Takımı Fırtına Gibi Esti

Fetih Kupası Okullararası Gençler Güreş Turnuvası’nda Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu-Fen Lisesi, 8 altın, 3 gümüş ve 7 bronz madalya aldı.

Beylikdüzü Gençlik Spor İlçe Spor Müdürlüğü tarafından Fetih Kupası adı altında okullararası gençler güreş turnuvası düzenlendi.

Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu-Fen Lisesi Spor Salonu’nda yaklaşık 15 okuldan yüz sporcunun kalıtımıyla çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Müsabakalara Gençlik Spor uzmanları, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler seyirci olarak renk kattılar.

Güreş federasyonunun uluslararası güreş hakemlerinin yönetiminde gerçekleştirilen müsabakalarda Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu-Fen Lisesi Güreş Takımı 8 altın, 3 gümüş ve 7 bronz madalya alarak adeta rakiplerine minderi dar etti. Güreş turnuvasında takım birinciliğini 104 puanla Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu-Fen Lisesi Güreş Takımı elde ederken, ikinciliği 54 puanla Azem Yüksekoğlu İmam Hatip Lisesi ve üçüncülüğü ise 36 puanla Vali Muammer Güler Anadolu Lisesi elde etti. Müsabakalara ev sahipliği yapan Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu-Fen Lisesi Güreş Takımı Antrenörü A. Şenol Özkan, yaptığı açıklamada, müsabakaların çok çekişmeli ve heyecan verici geçtiğini aynı zamanda güreş branşına ilgi duyan öğrencilere cesaret verici bir organizasyon olduğunu belirtti.

Kaynak: İHA