Akyazı'da Sona Doğru

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, “Yetkililer 2 ay içerisinde stadın bitirileceğini söylüyorlar. Akyazı stadı Trabzonsporumuz için çok büyük bir katkı olacaktır” dedi.

Son valiler kararnamesiyle Gümüşhane Valiliği’nden Trabzon Valiliği görevine atanan Yücel Yavuz, Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi’nde incelemelerde bulundu. Yetkililerden statla ilgili bilgiler alan Vali Yücel Yavuz, Trabzon denildiği zaman akla Trabzonspor’un geldiğini belirterek, “Trabzonumuzun büyük beklentisi olan Akyazı Stadı’nı görmek istedik. Gümüşhane Valisi iken stada uçaktan baktığımız zaman hayranlıkla izliyorduk. İşler yolunda gidiyor. 41 bin 500 kapasiteli son derece modern her türlü ihtiyacı karşılayabilecek şekilde Trabzon’a ve Trabzonsporumuza yakışır bir tesis meydana geliyor. Herkes bu stat işin gönül verdi katkı koydu” diye konuştu.

Yetkililerin Akyazı Spor ve Kültür Kompleksinin 2 ay içerisinde bitirileceğini söylediklerini kaydeden Vali Yavuz, “Bu konuda herhangi bir sıkıntı engel olmadan sezona da yetiştirmeyi en azından her türlü eksiği giderilerek yetiştirilmeye çalışıldığını da biliyorum. Trabzonsporumuz için çok büyük bir katkı olacaktır. Çok modern bir tesis. Trabzonumuzun hak ettiği bir tesis. Trabzonsporumuza da inşallah 50. yılda stadın uğurlu gelmesini ve inşallah şampiyonluğumuza da katkısı olması temenni ediyorum. Bu konuda çok büyük beklentimiz var” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA