İrfan Başaran Altınordu'da

PTT 1. Lig’in İzmir ekiplerinden Altınordu, Yeni Malatyasporlu İrfan Başaran ile anlaştı.

Dış transferde ilk anlaşmayı Adana Demirspor’dan Ozan Tahtaişleyen ile yapan Altınordu, Yeni Malatyasporlu İrfan Başaran’la da el sıkıştı. Forvet arkası pozisyonunda görev yapan 27 yaşındaki oyuncuyla önümüzdeki hafta bir yıllık sözleşme imzalanacak.

Futbola 11 yaşında Marmaris’te başlayan İrfan Başaran, 13 yaşında Galatasaray altyapısına transfer oldu ve 7 yıl sarı-kırmızılı ekibin çeşitli yaş kategorilerinde forma giyip, 21 kez milli oldu. Orduspor ile Süper Lig’e çıkma sevinci yaşayan, ünlü Teknik Direktör Hector Cuper ile Süper Lig’de 14 kez oynayan İrfan, daha sonra Adana Demirspor, Bucaspor, Kahramanmaraşspor, Fethiyespor ve son iki sezondur da Yeni Malatyaspor’da forma giydi. PTT 1.Lig’de 118 olmak üzere toplam 246 maç ve kariyerinde 35 gol sevinci yaşayan İrfan Başaran, geçtiğimiz sezon 27 maçta 7 gol atmayı başarmıştı.

27 yaşındaki oyuncunun yıllardır kadrolarına dahil etmek istedikleri bir isim olduğunu belirten Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “10 numara bölgesinde yaşadığımız sıkıntıyı onunla aşacağımız inancındayız. Kendisine son derece güveniyoruz. Bizim için en önemli etken, İrfan Başaran’ın kulübümüze olan saygısı, misyon ve vizyonumuza olan ilgisi ve katkı koyma hedefidir. Her iki tarafa da hayırlı olsun” dedi.

Kaynak: İHA