Zeytinburnu Meydanı'nda Milli Maç Heyecanı

Milli takımının Avrupa şampiyonasındaki İspanya maçını takip etmek isteyen taraftarlar, Zeytinburnu Belediyesi’nin Zeytinburnu Meydanı’nda kurduğu dev ekranda maçı izleyerek Ay yıldızlı takıma destek verdi.

Zeytinburnu Belediyesi tarafından milli takımın Avrupa şampiyonasındaki mücadelesindeki İspanya sınavının vatandaşlar tarafından izlenmesi için Zeytinburnu Meydanı’nda dev ekran kuruldu. Meydana gelen milli takım gönülleri, hep birlikte maçı izleyip belediye tarafından dağıtılan limonatalarını içti. Milli takıma destek olan vatandaşlar renkli görüntüler oluşturdu.

Vatandaşların milli maç heyecanına ortak olan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, devre arasında Zeytinburnululara elleri ile limonata dağıttı.

Başkan Aydın yine ilk yarı bitiminde yaptığı açıklamada, aslında büyük bir coşkuyu biz burada yaşamayı arzu ederdik. İlk yarı da sonuç arzu ettiğimiz gibi değil. Geçmişte de güzel örnekler yaşadık yinede maç sonu belli olmaz. Zeytinburnu Meydanı’nda binlerce kişi ile birlikte maçı izledik. Sonuç şimdilik arzu ettiğimiz gibi olmadı. Ama Zeytinburnu Meydanı’nda aileler ile birlikte bu coşkuyu yaşamak güzel bir duygu. Netice de spor. Yine de umudumuzu yitirmiş değiliz” dedi.

Kaynak: İHA