Kırıkkalespor'da Kapı Duvar Oldu

Türk Metal Kırıkkalespor, pazar günü yapacağı Genel Kurul Toplantısı öncesinde şimdide delege listesi krizi ortaya çıktı.

Türk Metal Kırıkkalespor ve Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Mürsel Öcal, yöneticilerle birlikte kulüp binasına giderek listenin asılıp asılmadığını görmek istedi fakat kulüp binasının kapısının kitli olması nedeniyle delege listesini yöneticiler göremeden kulüp binasından ayrıldılar.

"YASAL SÜRECİ BAŞLATTIK"

Türk Metal Kırıkkalespor 2. başkanı ve Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Mürsel Öcal, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, "Bu kulübün önündeki engellerin kalkması gerekiyor. Pazar günü çoğunluk sağlanırsa bu kulübün kongresi var. Delege listesi ortada yok. Sayın kulüp başkanı açıklamamak için elinden geleni gösteriyor. Bu şehrin önünü açmak için pazar günkü kongre gideceğiz. Bununla ilgili yasal süreci daha önceden başlattık" şeklinde konuştu.

"KAÇMAYLA BU İŞ OLMAZ"

Mürsel Öcal, "Yapılan yanlışlıklara ilgili defterin ortada olmamasıyla ilgili bir yerlerde üye kaydı yaptık gibi şeylerle bu şehri uğraştırmaya devam ediyorlar. Biz hem şehrin ileri gelenleriyle hem hakimizden savcımızdan yapmış olduğumuz müracaatların bir an önce sonuçlanmasını orada 119 delegenin seçeceği Başkana saygı göstereceğimizi dünde söyledik bugünde söylemeye devam ediyoruz. Kaçmayla delege listesini saklamayla, açıklamamayla kimse bir yerlere varamaz" dedi.

Kaynak: İHA